Nasza pasieka nie powstałyby bez pomocy pszczelarza Andrzeja Kulmy. To on swoją ogromną wiedzą i pasją zaraża nas miłością do pszczół na każdym kroku.
Od naszych pszczół pozyskujemy miód wielokwiatowy, dzięki różnorodności kwiatów w okolicach Nekli. Miód ten charakteryzuje się unikalnym aromatem, smakiem i kolorem. Jest źródłem naturalnych składników odżywczych, takich jak witaminy, minerały, przeciwutleniacze i enzymy. Wpływa korzystnie na układ odpornościowy, poprawia trawienie i przyswajanie składników odżywczych, a także działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie.
Po udanych zbiorach miód z dachu naszego salonu trafia do słoiczków, a następnie wręczany jest naszym Klientom.
Miód prosto z pasieki
Od naszych pszczół pozyskiwaliśmy miód wielokwiatowy, dzięki różnorodności kwiatów w okolicach Nekli. Miód ten charakteryzował się unikalnym aromatem, smakiem i kolorem. Był źródłem naturalnych składników odżywczych, takich jak witaminy, minerały, przeciwutleniacze i enzymy. Wpływał korzystnie na układ odpornościowy, poprawiał trawienie i przyswajanie składników odżywczych, a także działał antybakteryjnie i przeciwzapalnie.
Po udanych zbiorach miód z naszych pasiek trafiał do słoiczków, a następnie wręczany był naszym Klientom.
Nasz miód powstaje w ścisłej współpracy ludzi i pszczół
Nasze pszczoły dostarczały nam wyjątkowy miód wielokwiatowy. Posiadał on unikalny aromat, smak i kolor. Po zbiorach trafiał prosto do słoiczków, a następnie wręczamy go naszym Klientom.